24 Haziran 2021 - 25 Ağustos 2021

Resim Atölyesi

Sakıp Sabancı Müzesi Öğrenme Programları kapsamında düzenlenen Resim Atölyesi müzenin bahçesinde gerçekleştiriliyor. Her seviyeden katılımcıya yönelik çalışmaların yer aldığı atölyelerde renk teorisi, portre, natürmort ve peyzaj gibi konular işleniyor.

Ziyaretçilerin ücretsiz katılabileceği atölye çalışması sınırlı sayıda kişiyle gerçekleştirileceği için önceden kayıt yaptırılması gereklidir.

Atölye tarihleri: 24 Haziran Perşembe, 1 Temmuz Perşembe, 8 Temmuz Perşembe, 5 Ağustos Perşembe, 18 Ağustos Çarşamba, 25 Ağustos Çarşamba

Mekân ve saat: SSM Orta Bahçe , 14.30 - 15.30

Atölyeye katılım için:

-    Her atölye öncesi Salı günleri saat 14.00’ten itibaren 0 212 277 22 00 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilirsiniz.
-    Atölyeye katılmaktan vazgeçmeniz halinde lütfen aynı numarayı arayarak bilgi verin.
-    Atölyeye katılım önceliği kayıt yaptıran kişilere aittir. Atölye saatinde boş yer bulunması durumunda kayıt yaptırmamış kişiler de atölyeye katılabilirler. Kayıt yaptırmayanlar için yer garantisi verilmez.
-    Atölye malzemelerini SSM sağlar.
-    Etkinlik açıkhavada, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecektir.
-    Müze ziyaret kurallarını incelemek için tıklayınız.

Diğer Öğrenme Programları

Yetişkin Semineri: "Minyatürlü Yazmalardan Duvar Resimlerine: Modernleşen Osmanlı'da Görsel Kültür" | Prof. Dr. Tarkan Okçuoğlu

3 - 24 Aralık 2024

Öğrenme Programları