6 - 28 Kasım 2021

Çocuk Atölyeleri

SSM Öğrenme Programları, farklı yaş gruplarından çocuklar için hazırlanan ve hafta sonu gerçekleştirilecek atölyelere ev sahipliği yapıyor.

Önemli Bilgiler:

Müzede gerçekleşen atölyelerde malzemeleri SSM sağlar.

Katılımcıların kişisel sebeplerle eğitime katılamaması durumunda ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.

Müzedeki atölyeler yağış olmadığı sürece açıkhavada, yağışlı hava şartlarında ise çocuk atölyesinde sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecektir. Hava şartlarına uygun rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.

Satın alma işlemi sırasında ek bilgi bölümüne katılımcının adı ve yaşı yazılmalıdır.

Katılımcılar, çevrimiçi atölyelerde kullanacakları malzemeleri kendileri temin etmelidir.

Çevrimiçi atölyeler, Zoom servisi üzerinden gerçekleştirilir. Atölyeye katılım linki, satın alma işlemi sonrası gönderilecek e-postada paylaşılacağı için e-posta adresinizi belirtmeniz gerekmektedir.

İnternet bağlantısından doğabilecek aksaklık ve mağduriyetlerden SSM sorumlu değildir.

Çevrimiçi atölyelere bilet alan her katılımcı, bilgisayarındaki mikrofon ve kameranın açık olacağını kabul eder.

Çalışanlarımız ve ziyaretçilerimizin sağlığı için 7 Eylül 2021 Salı gününden itibaren Müze ziyaretleriniz ve MSA Restoran ile the Seed girişlerinde fotoğraflı kimliğinizle birlikte, aşı kartınızı, aşı olunmadıysa en geç 48 saat önce yapılmış negatif sonucu olan PCR testinizi, ya da Covid-19 geçirmiş olan misafirlerimizin (bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) ilgili belgelerini ibraz etmeleri zorunlu olacaktır. Belgelerini ibraz etmeyen misafirlerimizin giriş kabulleri yapılamayacaktır.

Diğer Öğrenme Programları

Kimler Gelmiş: Picasso ile Duygularin Rengi (6-9 yaş)

27 Nisan 2024

Kimler Gelmiş: Picasso ile Duygularin Rengi (6-9 yaş)