27 Nisan 2024

Arkki ile Gelecek Canlanıyor (4-6 yaş, bir veli eşliğinde)

Biletler Mobilet’te

Gelecek Canlanıyor Atölyesi’nde çocuklar; geleceğin şehirlerindeki binaların, meydanların ve parkların nasıl olacağını üç boyutlu maketlerle canlandıracaklar. Atölyenin başındaki ilham verici sunum ve sohbetin ardından her çocuk, bir kahramanı veya kendisini maceraya dahil edip, şehrin içinde yer alacak bir yapı ve meydanı çeşitli malzemeler kullanarak inşa edecek. Atölyenin son aşamasında ise inşa ettiği şehrin farklı parçalarını arkadaşlarıyla paylaşacak ve tüm parçaları birleştirerek geleceğin şehrini tasarlayacak.

Etkinlik Başlangıç ve Bitiş Noktası: Sera Atölye
Etkinlik Süresi: 120 dakika
Tasarlayan ve Uygulayan: Arkki Türkiye

Etkinlik Kuralları:
Belirtilen etkinlik saati, atölyenin başlama saatidir.
Atölye bileti 1 çocuk ve 1 yetişkini kapsar. 1 yetişkinin eşlik etmesi zorunludur.
Organizasyon kaynaklı olmayan sebepler için ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
Atölye malzemelerini SSM sağlar.
Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Diğer Atölyeler

Kimler Gelmiş: Picasso ile Duygularin Rengi (6-9 yaş)

27 Nisan 2024

Kimler Gelmiş: Picasso ile Duygularin Rengi (6-9 yaş)