2 Şubat 2024

ÇOCUK ATÖLYELERİ: Arkki ile Keşke Gerçek Olsa (4-6 yaş)

Biletler için Mobilet’i ziyaret edebilirsiniz.

Keşke Gerçek Olsa Atölyesi’nde çocuklar; bilinen bir meydanı ya da parkı nasıl daha güzel, sürdürülebilir ve kapsayıcı hale getirebileceklerine dair fikirlerini resmedecekler.
Atölyenin başında, mekânların dönüşümü üzerine ilham verici bir sohbetin ardından her çocuk, seçtiği alandan çekilen bir fotoğraf çıktısı üzerine farklı asetat kâğıtları yerleştirerek fikrini çizecek. Atölyenin son aşamasında ise dönüşüm fikirlerini arkadaşlarıyla paylaşarak, aynı alan için ne kadar farklı ve güzel fikirler önerilebileceğini fark edecek.

Etkinlik Başlangıç ve Bitiş Noktası: SSM Sera Atölye
Etkinlik Başlangıç ve Bitiş Saati: 11:00-12:30
Tasarlayan ve Uygulayan: Arkki Türkiye

Etkinlik Kuralları:
Belirtilen etkinlik saati, atölyenin başlama saatidir.
Organizasyon kaynaklı olmayan sebepler için ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
Atölye malzemelerini SSM sağlar.
Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Diğer Atölyeler

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)

25 Mayıs 2024, 11:00

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)