22 Aralık 2023

PUSETLİ AİLELER: Müzede Duyularımı Keşfediyorum (18-36 ay)

Biletler için Mobilet’i ziyaret edebilirsiniz.

115 farklı bitki çeşidini barındıran ve yüz yıllık geçmişiyle İstanbul’un en önemli bahçelerinden biri olan SSM Bahçe’yi keşfederek başlayacağımız bu çalışmada, merak duygularını harekete geçireceğimiz çocukların, doğa ile kuvvetli bir bağ kurmaları için, duyusal oyunları ve sanatı kullanacağız. Bahçede bitki avıyla başlayacak üretim sürecimizde çocuklar, doğadan ödünç aldıkları malzemeleri kullanarak, evlerine götürebilecekleri yaratıcı çalışmalar ortaya koyacaklar.
*Atölyenin ilk kısmı müze bahçesinde gerçekleşecektir. Çocukların, hava koşullarına uygun
giyinmesini öneririz.

Etkinlik Başlangıç Noktası ve Saati: SSM Sera Atölye, 11:00
Etkinlik Bitiş Noktası ve Saati: SSM Sera Atölye, 12:00
Tasarlayan ve Uygulayan: Atölye Pikolo

Etkinlik Kuralları:
- Belirtilen etkinlik saati, atölyenin başlama saatidir.
- Atölye bileti 1 çocuk ve 1 yetişkini kapsar. 1 yetişkinin eşlik etmesi zorunludur.
- Organizasyon kaynaklı olmayan sebepler için ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
- Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
- Atölye malzemelerini SSM sağlar.
- Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
- Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü
değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde
kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu
hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Diğer Atölyeler

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)

25 Mayıs 2024, 11:00

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)