15 Aralık 2023

PUSETLİ AİLELER: Müzede Duyularımı Keşfediyorum (2-4 yaş)

Biletler için Mobilet’i ziyaret edebilirsiniz.

Çocuklar bu atölyede Modernizmin İzinde Türk Resmi sergisinde yer alan eserleri bakmak-görmek uygulaması üzerinden aileleriyle birlikte keşfedecekler. Seçili eserlerdeki renkler, şekiller ve figürler oyunlarımıza ilham verecek. Son aşamada atölye alanına geçecek olan çocuklar, renklerini kaybetmiş natürmort eserleri sürpriz fırçalar ile diledikleri gibi renklendirecekler.

Etkinlik Başlangıç Noktası ve Saati: SSM Galeri, 11:00
Etkinlik Bitiş Noktası: SSM Sera Atölye, 12:00
Tasarlayan ve Uygulayan: Atölye Pikolo

Etkinlik Kuralları:
- Belirtilen etkinlik saati, atölyenin başlama saatidir.
- Atölye bileti 1 çocuk ve 1 yetişkini kapsar. 1 yetişkinin eşlik etmesi zorunludur.
- Organizasyon kaynaklı olmayan sebepler için ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
- Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
- Atölye malzemelerini SSM sağlar.
- Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
- Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü
değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde
kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu
hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Diğer Atölyeler

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)

25 Mayıs 2024, 11:00

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)