7 - 28 Ekim 2023

Çocuk Atölyeleri

Bilet ve atölyeler hakkında detaylı bilgi almak için Mobilet’i ziyaret edebilirsiniz.
SSM Öğrenme Programları, Ekim ayında SSM Bahçe, Arkeolojik Eserler, Resim Koleksiyonu ve Müzede An’da projesinden hareketle farklı yaş gruplarından çocuklara ve ebeveynlere yönelik çeşitli temalarda atölyeler gerçekleştirmeye devam ediyor.
SSM Öğrenme Programları, 7-10 yaş grubundaki çocuklara yönelik "Küçük Romantikler" isimli atölye serisine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Çocuklar, SSM Resim Koleksiyonu’nu sanat, müzik, tarih gibi çeşitli disiplinler odağında inceliyor. Program, sanatın ve kültürel mirasın anlaşılması, korunması ve sürdürülebilir olmasına yönelik bir kültürün çocuklarda erken yaşlarda oluşmasını amaçlıyor.
Dört atölye olarak planlanan öğrenme serisinin bu ay ilki düzenleniyor. Her birine ayrı ayrı katılım sağlanabilir, kazanımların tamamlanması adına serinin gelecek atölyelerine de  katılım sağlanması önerilir.
SSM Öğrenme Programları, Arkki işbirliği ile 6-8 yaş aralığındaki çocukların mimarlık ve tasarım yoluyla genel inovasyon becerilerini öğrendikleri ve geliştirdikleri, on atölyeden oluşan yaratıcı öğrenme programına ev sahipliği yapmaya başlıyor.
Öğrenme serisinin bu ay ilk iki atölyesi “Duyularımla Geziyorum” ve “Dönen Renk Çemberim” düzenleniyor. Birbirini besleyecek şekilde tasarlanan atölyelere, çocukların on atölye boyunca katılarak tasarım odaklı düşünme sürecine dahil olmalarını öneriyoruz.
Önemli Bilgiler:
- Organizasyon kaynaklı olmayan sebepler için ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
- 3-5 yaş atölyelerinde, atölye bileti 1 çocuk ve 1 yetişkini kapsar. 1 yetişkinin eşlik etmesi zorunludur.
- Atölye malzemelerini SSM sağlar.
- Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
– Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Diğer Atölyeler

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)

25 Mayıs 2024, 11:00

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)