2 - 28 Nisan 2022

Pusetli Aileler

Sakıp Sabancı Müzesi Öğrenme Programları, 18-36 ay aralığındaki bebek ve küçük çocuklara yönelik duyu ve sanat atölyelerine ev sahipliği yapıyor. Çocuklar, üç kategoride gerçekleştirilecek atölyelere yetişkin bir velinin eşliğinde katılabilecek.

Atölyenin içeriği, çeşitli sanat eserlerindeki ışık, renk ve doku elemanlarına odakla hazırlandı. Çalışmalarda bu örnek eserlerden hareketle çocukların duyularını harekete geçirmek, oyun ve egzersizler yoluyla onların fiziksel, duygusal, bilişsel gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanıyor. Atölye ayrıca sanat aracılığıyla ebeveynler ve bebekleri arasında bir bağ kurma imkânı sağlıyor.

Önemli bilgiler:

-Atölye malzemelerini SSM sağlar.
-Atölyeye katılım kapasitesi sınırlıdır. Atölye bileti 1 çocuk ve 1 yetişkini kapsar. 1 yetişkinin eşlik etmesi zorunludur.
-Katılımcıların kişisel sebeplerle atölyeye katılamaması durumunda ücret iadesi veya değişiklik taleplerinin işleme alınabilmesi için katılamayacakları atölye tarihinden en az 2 gün önce talep oluşturmuş olmaları gerekir. Katılım sağlanmamış atölyeler için atölye tarihinden sonra oluşturulan taleplerde ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
-Atölye, çocuk atölyesinde sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecektir. Hava şartlarına uygun rahat kıyafetler giymeniz önerilir.
-Sosyal mesafe kurallarına uygun davranılması ve müzenin kapalı alanlarında maske kullanılması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Günler ve Biletler

Kayıt Ol (Tükendi)

2 Nisan Cumartesi

200 ₺