13 - 30 Temmuz 2021

Pusetli Aileler

Sakıp Sabancı Müzesi Öğrenme Programları, 18-36 ay aralığındaki bebek ve küçük çocuklara yönelik duyu ve sanat atölyelerine ev sahipliği yapıyor. Çocuklar, üç kategoride gerçekleştirilecek atölyelere yetişkin bir velinin eşliğinde katılabilecek.

Atölyenin içeriği, çeşitli sanat eserlerindeki ışık, renk ve doku elemanlarına odakla hazırlandı. Çalışmalarda örnek eserlerden hareketle çocukların duyularını harekete geçirmek, oyun ve egzersizler yoluyla onların fiziksel, duygusal, bilişsel gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanıyor. Atölye ayrıca sanat aracılığıyla ebeveynler ve bebekleri arasında bir bağ kurma imkânı sağlıyor.

Önemli bilgiler:

Atölye malzemelerini SSM sağlar.

Atölyeye katılım kapasitesi sınırlıdır. Atölye bileti 1 çocuk ve 1 yetişkini kapsar. 1 yetişkinin eşlik etmesi zorunludur.

Katılımcıların kişisel sebeplerle atölyeye katılamaması durumunda ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.

Atölye yağış olmadığı sürece açıkhavada, yağışlı hava şartlarında ise çocuk atölyesinde sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecektir. Hava şartlarına uygun rahat kıyafetler giymeniz önerilir.

Günler ve Biletler

125 ₺

Pusetli Aileler: Müzede Şekil Avı (18-36 ay)
Kayıt Ol (Tükendi)