28 Nisan 2024

Müzede An’da: Sanat Terapi Atölyesi

Biletler Mobilet’te

Müzede An’da yetişkinlere yönelik sanat terapi atölyesi, baharın gelişiyle birlikte Anish Kapoor’un SSM’nin bahçesinde bulunan ve müzenin koleksiyonuna dahil edilen Çift isimli heykelinden ilhamla gerçekleşiyor. Katılımcılar, kütlelerin ve boşluğun etkileşimini içeren algısal çarpıtmalar sunan bu esere bakarken beden, mekân ve sosyal çevrenin ilişkiselliği üzerine düşünüyor. İkinci aşamada ise kendi sanat üretimlerini gerçekleştirerek, sanatçının kullandığı malzeme olan taşın hafızasından ilhamla, yaratıcı süreç, içsel hafıza ve algılarını harekete geçiriyorlar.

Buluşma Noktası ve Saati: SSM Galeri, 14:00
Yürütücü: Seren Pehlivanoğlu İlkdoğan, Dışavurumcu Sanat Terapisti
Dil: Türkçe
Süre: 2 saat

Etkinlik Kuralları:
Organizasyondan kaynaklanmayan sebepler için bilet iadesi veya değişiklik yapılmaz.
Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
Belirtilen etkinlik saati, çalışmanın başlama saatidir.

Diğer Etkinlikler

Yetişkin Semineri: İstanbul Mimarisinin Görkemli Kayboluşları ve “Hayalet Yapı” Öyküleri, Prof. Dr. Turgut Saner

8 - 29 Mayıs 2024