26 - 27 Şubat 2022

İstanbul Fringe Festival - Mandala

Mandala, taşınabilir ses cihazları ve performans alanında sınırları çizilmiş şekil kombinasyonları için katılımcı bir ses performansıdır. Mandala biraz içine alan ses kompozisyonu, biraz mahrem koreografi, biraz grup meditasyonu ile yürümekten başka yapacak bir şey kalmadığında nasıl var olabileceğimizi ve birbirimizle etkileşime geçebileceğimizi soruyor.

Performans, insan etkileşiminin küçük önemli anlarını kışkırtan ve vurgulayan hareketli bir ses manzarasının kollektif bir koreografisini yaratmaya davet ederek seyircilere eser üzerinde faillik sağlıyor. Katılımcılar performans içinde pasiflikle  aktif faillik arasında gidip geldikçe performans oyunsu bir şekilde, katılımcı izleyicilerden oluşan geçici bir topluluğun sözsüz sosyal etkileşimlerini, ilişkilerini ve yapılarını sorguluyor.

Konsept, kompozisyon: David Somló
Işık tasarımı, ses süpervizyonu: Daniel Sándor

Süre: 40 dakika

Detaylı bilgi ve biletler için tıklayınız.

Diğer Etkinlikler

Müzede Yoga 2024