24 Mayıs 2024, 12:00

Müzede An'da: Sanat Terapi Atölyesi

Biletler Mobilet’te

Seyhun Topuz’un Fıstıklı Teras’ta sergilenen “Kuzgun Acar Anısına” isimli heykeline odaklanarak, bakır bir levhanın şekillendirilmesiyle oluşturulan bu soyut heykelin uyandırdığı duygu ve çağrışımları inceliyor, ardından kil ile kendi sanatsal üretimlerimizi gerçekleştirirek,  duygularımızı  yaratıcı süreçte somutlaştırmayı deniyoruz.

Etkinlik Başlangıç  Noktası: Fıstıklı Teras
Etkinlik Süresi: 120 dakika
Tasarlayan ve Uygulayan: Seren Pehlivanoğlu İlkdoğan, Dışavurumcu Sanat Terapisti

Etkinlik Kuralları:
Belirtilen etkinlik saati, atölyenin başlama saatidir.
Organizasyon kaynaklı olmayan sebepler için ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
Atölye malzemelerini SSM sağlar.
Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Diğer Etkinlikler

Arzuhaller:  Torbada Ne Varsa