26 Mayıs 2024, 11:00

Arzuhaller: Torbada Ne Varsa

Diplomalar, pasaportlar, uçak biletleri, faturalar, iş kabul ve fesih evrakları, düğün belgeleri, davetiyeler, tapu tescilleri, fotoğraflar ve yaşamdaki güzel anları, başarıları veya dönemeçleri simgeleyen tüm evraklar, yaşam durunca gözden çıkarılır; kaybın ve yasın acısını yok etmek niyetiyle ortadan kaldırılır. Tasdiknameleri kutlama kartlarına dönüştürdüğümüz bu atölyede, o özel anlara yeni şanslar vermeye ve kişilerin yaşam serüvenlerini kutsamaya talip oluyoruz.

Etkinlik Başlangıç Noktası: Galeri
Etkinlik Süresi: 120 dakika
Tasarlayan ve Uygulayan: Gülçin Uslu, Aslı Altan Şekerci

Etkinlik Kuralları:
Belirtilen etkinlik saati, atölyenin başlama saatidir.
Organizasyon kaynaklı olmayan sebepler için ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
Atölye malzemelerini SSM sağlar.
Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Diğer Etkinlikler

Müzede  An'da: Sanat Terapi Atölyesi