29 Nisan 2014 - 10 Ağustos 2014

SAKIP SABANCI (Sanatçı: Kutluğ Ataman)

Bilet Al

SAKIP SABANCI (Sanatçı: Kutluğ Ataman)

Sakıp Sabancı’nın aramızdan ayrılışının 10. yıldönümü vesilesiyle, Sakıp Sabancı Ailesi’nin 2011 yılında sanatçı Kutluğ Ataman’a sipariş verdiği eser, 29 Nisan’dan itibaren S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi’nde ziyarete açıldı. Türkiye’nin özlenen lideri Sakıp Sabancı’nın yenilikçi, paylaşımcı, sıcak kişiliğini, her konuya “Önce insan” felsefesiyle yaklaşmasını, insanlara olan sevgisini ve saygısını yansıtan, keskin zekâsı, ince esprileri ve candan tavırlarıyla halkla özdeşleşen Sakıp Sabancı’nın, yaşamı boyunca insanlara ve hayata açtığı pencereleri görünür kılan eser 10 Ağustos 2014 tarihine kadar ziyaretçileri ile buluştu.

Unutulmuş Bir Cumhuriyet Kadını: Bütün Yönleriyle Melek Celâl

26 Aralık 2023 - 23 Haziran 2024

Unutulmuş Bir Cumhuriyet Kadını: Bütün Yönleriyle Melek Celâl

SSM Dostu Kart Avantajları

Sakıp Sabancı Müzesi üyelik programıyla yıl boyu ayrıcalıklı bir müze deneyimi yaşayın. Bir sene boyunca birbirinden farklı ayrıcalıklardan yararlanın, sevdiklerinize de hediye ederek onlara destek ve ilham kaynağı olun.

Kart Satın Al