30 Mayıs 2013 - 22 Eylül 2013

Bilet Al

Geçmişten Günümüze Yelpaze

S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi’nde, “Geçmişten Günümüze Yelpaze” sergisi 30 Mayıs’ta açıldı. Artam Antik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Artam’ın tarihleri 1720 ile 1900 yılları arasında değişen, günümüzde ender bulunan yaklaşık 120 yelpazeden oluşan özel koleksiyonunun yanı sıra giyim tarihinin en ilginç aksesuarlarından biri olarak yelpazenin önemini yansıtan yağlıboya tablolar sanatseverlerin ilgisine sunuldu. Dönemin opera kültürünü yansıtan, opera dürbünleri de altın, porselen ve mine işçiliğinin zarif örnekleri olarak sergide yer aldı. Yelpazenin tarih boyunca modada, seremonilerde ve hatta savaşlardaki önemini gözler önüne seren sergi, 25 Ağustos’a kadar devam etti.

Unutulmuş Bir Cumhuriyet Kadını: Bütün Yönleriyle Melek Celâl

26 Aralık 2023 - 23 Haziran 2024

Unutulmuş Bir Cumhuriyet Kadını: Bütün Yönleriyle Melek Celâl

Mağaza

Ücretsiz

Satın Al (Tükendi)
SSM Mağaza
Mağazaya Git
SSM Dostu Kart Avantajları

Sakıp Sabancı Müzesi üyelik programıyla yıl boyu ayrıcalıklı bir müze deneyimi yaşayın. Bir sene boyunca birbirinden farklı ayrıcalıklardan yararlanın, sevdiklerinize de hediye ederek onlara destek ve ilham kaynağı olun.

Kart Satın Al