5 Ağustos 2022

Chris Chavez ile Müzede Yoga

Chris Chavez ile Müzede Yoga etkinliği için 4 Ağustos Perşembe günü 11.00’den itibaren kayıt yaptırabilirsiniz.

Sakıp Sabancı Müzesi, Cihangir Yoga işbirliğiyle her yıl düzenlediği ve yoga severler tarafından heyecanla beklenen “Chris Chavez ile Müzede Yoga” etkinliğine, 5 Ağustos Cuma günü ev sahipliği yapıyor.

Yılda bir kez yoğun bir katılımla gerçekleşen Chris Chavez ile Müzede Yoga etkinliği, bu yıl da SSM’nin eşsiz boğaz manzarasına karşı düzenlenecek. Zihin ve bedene güçlü deneyimler yaşatma yeteneğiyle tanınan ve aynı zamanda Cihangir Yoga’nın ortaklarından olan Chris Chavez ile Müzede Yoga, 5 Ağustos Cuma günü 18.30 – 19.45 saatleri arasında gerçekleşecek.

Her seviyeye açık ve ücretsiz etkinliğe müzede katılmak için rezervasyon yaptırılması zorunludur. Kapasite sınırlıdır. Katılımcıların derse kendi matlarını getirmesi gerekmektedir.

Diğer Etkinlikler

Müzede An’da: Sanat Terapi Atölyesi