Yetişkin Eğitimleri: El Yapımı Defter Atölyesi

29 Kasım 2018
Yetişkin Eğitimleri: El Yapımı Defter Atölyesi
Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nde “Melimelo ile El Yapımı Defter Atölyesi”

Yetişkin eğitimleri kapsamında düzenlenecek atölye, 9 Aralık Cumartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, yeni yılı karşılamaya hazırlanırken, yetişkinlere yönelik “Melimelo ile El Yapımı Defter Atölyesi”ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Sakıp Sabancı Müzesi’nin Kitap Sanatları ve Hat Koleksiyonu’nda yer alan kitap ciltlerinden ilhamla kendi el yapımı defterlerini tasarlayacak olan katılımcılar, atölye öncesinde ise müzenin koleksiyon yöneticisi Ayşe Aldemir Kilercik ile Kitap Sanatları ve Hat Koleksiyonu’nu gezerek, koleksiyonda yer alan kitap ciltlerini inceleyecek.

Sergi gezisinin ardından defter tasarımcısı Meltem Aybar eşliğinde gerçekleşecek atölyeyle katılımcılar, koleksiyondaki kitap ciltlerinin basılı olduğu kumaşları kullanarak farklı dikiş teknikleriyle kendi defterlerini üretecek.

Program:

10.30 Kitap Sanatları ve Hat Koleksiyonu Sergi Gezisi

11.00 El Yapımı Defter Atölyesi

Etkinlik ücretlidir.

Detaylı bilgi ve kayıt için; www.sakipsabancimuzesi.org

Bülten