SSM, 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nü Güneşin İlk Işıklarıyla Kutlayacak

20 Haziran 2022
SSM, 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nü Güneşin İlk Işıklarıyla Kutlayacak
Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, “Dünya Yoga Günü” olarak kutlanan yılın en uzun günü 21 Haziran’da, yoga severlere bambaşka bir deneyim yaşatacak.

21 Haziran’da sabah 05.30’da güneşin ilk ışıklarıyla beraber Cihangir Yoga eğitmenleriyle başlayacak etkinlikte 05.30 – 06.00 arası meditasyon, 06.00 – 07.00 arasında ise yoga dersi gerçekleştirilecek. SSM’nin eşsiz Boğaz manzarasına sahip Fıstıklı Teras’ta  gün doğumuna karşı düzenlenen etkinliğe katılım her seviyeye açık ve ücretsiz olacak. Katılım için SSM’nin web sayfasından kayıt yapılması gerekmektedir.

SSM’de devam eden David Hockney sergisi kapsamında yer alan Bahar, Nefes, Sanat; Müzede Yoga etkinliği de, 18 Haziran, 2 Temmuz ve 23 Temmuz tarihlerinde 08.30 – 09.30 saaatleri arasında gerçekleşiyor. Etkinliğin sınırlı sayıdaki bileti SSM web sitesinden satın alınabiliyor.

SSM’in klasikleşen yaz etkinliği Müzede Yoga da 28 Eylül’e kadar Çarşamba günleri her seviyeden katılımla ücretsiz olarak devam ediyor.

Bülten