Sakp Sabancı Müzesi'nde 23 Nisan

20 Nisan 2015
Sakp Sabancı Müzesi'nde 23 Nisan
Sakıp Sabancı Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bahçesini çocukların yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri bir alana dönüştürecek. 23 Nisan Perşembe günü müzeyi ziyaret eden çocuklar, müzenin bahçesindeki çiçekleri ve tüm yeşil alanları içlerinden geldiği gibi süsleyecek.

Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bahçesini çocukların yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri bir alana dönüştürecek. 23 Nisan Perşembe günü müzeyi ziyaret eden çocuklar, müzenin bahçesindeki çiçekleri ve tüm yeşil alanları içlerinden geldiği gibi süsleyecek.

Müzenin bahçesi çocukların hayal gücüyle bambaşka bir kimliğe bürünürken; yetişkinler de mekanın eşsiz boğaz manzarası eşliğinde çocukların açık havada yaptıkları çalışmaları izlemenin keyfini yaşayacak.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek 23 Nisan etkinliğine katılmak için kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyenler, hafta içi 9.00 - 13.00 ve 14.00 - 17.00 saatleri arasında 0216 550 97 62 numaralı telefonları arayabilirler.

Bülten