Çocuklara ve Gençlere Yönelik Yaz Programı Başlıyor

01 Haziran 2021
Çocuklara ve Gençlere Yönelik Yaz Programı Başlıyor
Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) Öğrenme Programları, Haziran ayı boyunca farklı yaş grubundan çocuk ve gençlere sanatın farklı dallarından temalar içeren çevrimiçi atölyeler düzenliyor.

5-10 yaş arası çocuklara yönelik Haftasonu Çocuk Atölyeleri cumartesi ve pazar günleri saat 12.00 – 13.00 arasında gerçekleştirilecek.

14-17 yaş grubundaki gençlere yönelik atölyelerin yer aldığı Yaz Okulu ise 12-20 Haziran’da haftasonları takip edilecek dört günlük derslerden oluşacak. 13.00-14.00 saatleri arasında Renk Teorisi konusuyla başlayacak derslerde sırasıyla portre, natürmort ve peyzaj konuları ele alınacak.

Zoom üzerinden gerçekleştirilecek dersler hakkında detaylı bilgi kayıt Sakıp Sabancı Müzesi’nin web sayfasından ulaşılabilir.

Bülten