Chris Chavez ile Müzede Yoga

27 Temmuz 2015
Chris Chavez ile Müzede Yoga
Dünyaca ünlü yoga eğitmeni Chris Chavez ile “Müzede Yoga”!

Yogaseverler, 31 Temmuz Cuma günü Sakıp Sabancı Müzesi terasında buluşuyor…

Sakıp Sabancı Müzesi (SSM),  büyük ilgi gören “Müzede Yoga” etkinlikleri kapsamında dünyaca ünlü yoga eğitmeni Chris Chavez’i  ağırlamaya hazırlanıyor.  Los Angeles’ın en iyi 10 yoga öğretmeninden biri olarak “Rockstar Yogi” adıyla anılan yoga eğitmeni ve Cihangir Yoga’nın ortağı olan Chris Chavez’in SSM bahçesinde geçen yıl gerçekleştirdiği etkinlik büyük ilgi görmüş ve geniş katılımla gerçekleşmişti. Yoga meraklılarına Boğaz manzarası eşliğinde benzersiz bir Yoga deneyimi  sunan etkinliğin bu seneki ayağı, 31 Temmuz 2015 Cuma günü saat 18.30 – 20.00 saatleri arasında arasındaki ücretsiz olarak gerçekleşecek ve her seviyeden katılımcıya açık olacak.

Sakıp Sabancı Müzesi’nin  bahçesinde Cihangir Yoga işbirliğiyle her Çarşamba sabah 08.30 – 09.45 saatleri arasında düzenlenen ve büyük ilgi gören “Müzede Yoga” dersleri 26 Ağustos  tarihine kadar devam edecek.

*Katılımcıların yoga matlarını getirmeleri rica olunur.

Bülten