Chris Chavez ile Müzede Yoga

03 Ağustos 2021
Chris Chavez ile Müzede Yoga
Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nin Cihangir Yoga işbirliğiyle düzenlediği “Müzede Yoga” etkinliği, 6 Ağustos Cuma günü dünyaca ünlü yoga eğitmeni Chris Chavez’e ev sahipliği yapacak.

İlgiyle takip edilen ve yılda bir kez gerçekleşen “Chris Chavez ile Müzede Yoga”, SSM’nin eşsiz Boğaz manzarasına karşı düzenlenecek. Zihin ve bedene güçlü deneyimler yaşatma yeteneğiyle tanınan ve aynı zamanda Cihangir Yoga’nın ortaklarından olan Chris Chavez ile “Müzede Yoga”, her seviyeden katılımcıya açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

6 Ağustos Cuma günü 18.30 – 19.30 saatleri arasındaki etkinlik, sosyal mesafe kuralları gereği sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilecek.

Etkinlikten bir gün önce SSM’nin web sitesi üzerinden kayıt yapılması gerekmektedir.

* Katılımcıların kendi matlarıyla gelmesi rica olunur.

Bülten