Büyüklere Masallar: İki Dünya Arasında Aşk

20 Mart 2017
Büyüklere Masallar: İki Dünya Arasında Aşk
Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, “Feyhaman Duran. İki Dünya Arasında” sergisi kapsamında “İki Dünya Arasında Aşk Masalları” başlıklı anlatıya ev sahipliği yapıyor.

Hikâye anlatıcısı Nazlı Çevik Azazi’nin anlatımıyla, 24 Mart Cuma, 20:00’de gerçekleşecek büyükler  için masal etkinliğine katılanlar, karalar ile denizlerin, yeryüzü ile gökyüzünün, müzik ile masalın buluşmasına şahitlik edecek. Etkinlik öncesinde “Feyhaman Duran. İki Dünya Arasında” sergisini ziyaret edecek olan katılımcılar, Feyhaman Duran’ın eserlerinin etkisiyle zihinlerinde canlanan kelimeleri hikâye anlatıcıyla ile paylaşarak ortak bir yolculuğa çıkacak.

“İki Dünya Arasında Aşk Masalları” anlatısına katılım, 20 TL’lik tam müze bileti ile gerçekleşmektedir. Sergi mekânındaki etkinlik için yer kapasitesi sınırlıdır. Müze biletlerine SSM bilet gişesinden veya www.sakipsabancimuzesi.org adresinden erişebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için www.sakipsabancımuzesi.org ya da 0212 277 22 00

Hikâye Anlatıcısı: Nazlı Çevik Azazi