Boğaziçi Buluşmaları: Ressamların Gözünden Boğaziçi

27 Nisan 2017
Boğaziçi Buluşmaları: Ressamların Gözünden Boğaziçi
Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nin Boğaziçi Buluşmaları, “Ressamların Gözünden Boğaziçi” başlıklı konuşmayla devam ediyor.

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nin düzenlediği Boğaziçi Buluşmaları’nda bu ayın konusu Boğaziçi ve Resim sanatı.

Sanat Tarihçisi, akademisyen Prof. Dr. Zeynep İnankur ‘un anlatımıyla gerçekleşecek konferansta, 15. yüzyıldan 20. yüzyılın ilk yarısına kadar uzanan süreç içinde, yerli ve yabancı ressamların Boğaziçi’ni anlatan eserleri incelenecek.

29 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’te SSM’de gerçekleştirilecek konferansta katılımcılar, ünlü ressamların minyatür, gravür, duvar resmi ve tuval gibi değişik tekniklerle hayat verdikleri manzaralar aracılığıyla artık sadece anılarda kalan, eski Boğaziçi ile buluşacak.

*Konferansa katılım müze ziyaretçilerine ücretsizdir.

Ayrıntılı bilgi için; www.sakipsabancimuzesi.org veya aldemir@sabanciuniv.edu

Bülten